We zijn inmiddels allemaal gewend aan producten die makkelijk in het gebruik zijn. Even het nieuws checken op je smartphone. Of na een etentje snel geld overmaken naar vrienden, nadat zij de rekening betaald hebben. En soms hoef je er nauwelijks meer iets voor te doen. Het zonnescherm regelt zelf wel wanneer het omlaag en omhoog moet.

 

Wordt jouw product een succes of niet?

Consumenten en dus ook je klanten hebben steeds minder geduld met producten die niet intuïtief zijn in het gebruik. Zonder tevreden gebruikers worden je producten en diensten niet gebruikt en dus ook niet verkocht.

Samen vereenvoudigen en vertalen we de techniek 

naar wat je op het scherm ziet. Het gevolg? 

DontPushTheButtonVisie

Simpel is nog niet zo makkelijk

Of een product goed werkt hangt van meer af dan het uiterlijk en de mogelijkheden die het biedt. Om een goed ontwerp te maken van het gebruik van een product moet je weten hoe gebruikers denken en werken. Maar je moet ook kennis hebben van de techniek en begrijpen hoe het team efficiënt samenwerkt. En je moet creatieve oplossingen kunnen bedenken.

Daarom

Don’t Push The Button is specialist in het ontwerpen van ‘smart interfaces’, de bediening die ervoor zorgt dat mensen je product met maximaal resultaat en met een minimale inspanning kunnen gebruiken. En met plezier! Want een blije gebruiker wordt een trouwe klant.

KOFFIE?!  START MET ONTDEKKEN