Wat maakt een product handig of mooi om te zien? Wanneer passen de keuzes op je scherm helemaal bij het doel dat je wilt bereiken? Een goed ontwerp zorgt ervoor dat de gebruiker direct ziet wat hij ermee kan doen en hoe hij het moet gebruiken.


Bepaal plaats, vorm en functie

van knoppen en meer

Juist tijdens het ontwerpen is het essentieel te weten waar, wanneer en op welke manier gebruikers het product willen inzetten. Met die kennis bepalen we waar informatie geplaatst moet worden en hoe mogelijke acties aangeboden worden. Dit geldt voor computerschermen, maar ook voor bijvoorbeeld bedieningspanelen of andere fysieke hulpmiddelen. De specialistische kennis van zowel de producteigenaar als de ontwikkelaars leveren hierbij inzichten om tot een mooi, bruikbaar en realiseerbaar resultaat te komen.

Specialist in vereenvoudigen

Don’t Push The Button is specialist in interactieontwerp voor slimme producten en het vereenvoudigen van bijbehorende gebruikersprocessen. We staan voor de ontwerpen die we maken en zijn een geschikte partner voor het ontwerpen en/of optimaliseren van:

Smart Systems & High Tech Industries
 Software- & Web Applicaties
 (Industrial) Internet of Things

MAAK | Samen creëer je meer

“Design is a funny word.
Some people think
design means how it looks.


But of course, if you dig deeper,
it’s really how it works.”

– Steve Jobs –

Vanwege het innovatieve karakter van de producten van onze klanten, zijn geen productdetails of volledige cases gepresenteerd online. Nieuwsgierig geworden? 

LET'S MEET!