Het maken van goede, slimme producten is teamwork. Zeker als het om producten gaat die de basis vormen voor je bedrijf. Wat het ‘team’ is, is per klant, per project en per fase in het project verschillend.

Het resultaat van teamwork

Een goed product ontwerp en ontwikkel je niet alleen. Je kunt zelf een ontwikkelteam beschikbaar hebben of een externe partij inhuren. Een team van specialisten die goed samenwerken is een belangrijke voorwaarde voor slimme producten.

Als specialist in interactie ontwerp vormen we de schakel tussen het bedrijf, de gebruiker en de techniek. Er wordt intensief samengewerkt met ontwikkelaars en andere specialisten om te zorgen dat het ontwerp goed uit de verf komt. Hierdoor ontstaat vaak synergie tussen verschillende disciplines die leidt tot goede ideeën en een optimale uitwerking. Met als resultaat een slim, handig en mooi product waar gebruikers blij van worden.

Het team van Don’t Push The Button

Don’t Push The Button is het ontwerpbureau van Simone Keijzer. Samen met een vast team van zelfstandige specialisten helpen we bij het ontwerpen van slimme interfaces. Zo kunnen we onder andere zorgen voor UX-advies, interactieontwerp, interface design en gebruikerstests. Wij werken samen in en met het team van onze klanten en adviseren graag over de optimale teamsamenstelling voor jouw product.

Innovatie staat nooit stil

Een goed product is nooit af en een uitgebreid product bestaat vaak uit meerdere onderdelen. De stappen van ONTDEKKEN, BEDENKEN, ONTWERPEN en MAKEN zijn hierdoor een iteratief proces, waarin je leert van de gemaakte keuzes en elkaar. Door veel ideeën direct te prototypen en te testen met gebruikers, kan snel geschakeld worden. Een efficiënte aanpak die zowel team, leverancier en gebruiker op transparante wijze laten samenwerken.

VERBIND | Contact maken & verbonden blijven  ONTDEK OPNIEUW

SLIMME KLANTEN