Hoe gaat je product werken? Hoe zorg je ervoor dat de potentie van het product waargemaakt wordt? Hoe maken we geavanceerde functionaliteit eenvoudig in gebruik? En waar moet je beginnen, hoe pak je het aan, wie doet wat? Don’t Push The Button houdt van dit soort complexe vraagstukken en denkt graag mee bij het vinden van de juiste oplossing.

Met schetsen en kletsen een magisch moment creëren

Een goede interface wordt ‘gebouwd’ op een stevige basis; een goed idee over de functionaliteit en de manier waarop het gebruikt wordt. Wij zetten daarvoor onze vakkennis en onze passie voor mooie, goed werkende producten in.

In gezamenlijke ‘schets-en-klets-sessies’, ook wel business sprints genoemd, werken we samen naar een wenselijk en realistisch plan. Hoe kunnen we het product slim én handig maken. Hoe creëren we de meeste business waarde. Hoe helpen we de gebruiker zo snel en eenvoudig mogelijk naar zijn doel.

DPTB_ThinkGoal

Een leuke fase in het proces, waarin altijd een magisch ‘aha-moment’ zich voordoet en iedereen in het team het gevoel krijgt dat we de goede kant op gaan. Het resultaat is een visuele weergave van de scope, wat de basis vormt voor het ontwerp en de bouw van het product.

ONTWERP | Van schetsen naar intuïtief ontwerp

Een goed product kan altijd beter.
Gebruiksvriendelijker, intuïtiever
en liefst ook nog mooier.

 

Met een slimme interface
die met je meedenkt
en je dag een beetje
makkelijker & vrolijker maakt.